top of page
Facebook-banner.jpg

Chakradans

Chakradans, eller Chakradance som det heter i sin orginalutgave, er en spennende reise i indre ressurser og innsikter, skapt av Natalie Southgate. Det er basert i dans, meditasjon, mandalart og jungiansk psykologi, og kalles gjerne sjelens dans.


Gjennom ulike format og reiser, med basis i spesialdesignet musikk og ledete introduksjoner, danser du deg inn i et dypdykk i din underbevissthet, din egen sjel, hvor du kan oppdage stadig nye fasetter av deg selv, og få bevege på temaer og ressurser som ligger der.


Det deilige er at prosessen er helt personlig, og din helt unike, hver gang, samtidig som det foregår innenfor rammene av tydelig utformete reiser og temaer, gjennom meditasjon, dans og tidvis mandalaart.

Hver kveld eller hver temarekke er så satt at du peiles inn i møte med spesifikke aspekt av deg selv, og samtidig så åpne at du får danse din egen dans og utforske ditt eget indre landskap.

Chakradance er nydelig å bruke enten du har bevisste temaer du jobber med, som du vil utforske, eller du ikke vet hva som foregår, du bare ønsker å utvikle og utfolde deg, eller du føler deg litt tung, fastlåst, stiv eller usikker på veien videre.
Dansen, meditasjonen og musikken får opp i dagen nye innsikter og ressurser, og du får mulighet til å bevege på, forløse, gi slipp og fornye. Hver dans eller kveld, ender også i et integrerende arbeid og en landingsmeditasjon, slik at tingene kan finne sin plass inn i dagsbevisstheten og hverdagslivet.


Rammene for Chakradance er skapt i samarbeid med lederen for den jungianske pykologiforeningen, slik at de skaper en dyp og samtidig trygg reise, hvor sinnet åpner seg i passelige porsjoner til at du også får integrert det som kommer opp etterhvert.

TK-0720+All+colors+dancing+girl+logo(1).jpg

The Awakening cycle

The awakening cycle er en 9-ukers reise gjennom de 7 chakraene, med en introduksjonskveld og en integreringskveld.
En vakker og dyp reise i deg selv, og i en trygg liten gruppe, der du også får tilgang til et nettkurs med ressurser for hver av chakraene mellom kveldene.
Her er vi en fast gruppe som foretar denne reisen sammen, det skaper trygge rammer for både å åpne innover i deg selv, og også til å dele, om du ønsker det.

9 kvelder a 2 timer

Pris: 2900,-

TK-0720+All+colors+dancing+girl+logo(1).jpg

Celebration 1 & 2

Dette er 2 ulike serier som jobber gjennom alle chakraene. Celebration 1 er en reise fra krone til base, gjennom dans og meditasjon. Og Celebration 2 er en tilsvarende reise fra base til krone.
Disse dansene brukes ofte ved skifte mellom årstider, når vi beveger oss fra lys til mørke, eller fra mørke til lys.
Det er deilige danser for å lande sommerens skapelse og gjøre klart for vinteren, eller for å våkne opp fra vinterdvalen og forberede våren og sommerens skapelse.

Tid: 3,5 t
Pris: 400,-

17858696852570625.jpg

Reboot Your Base

Et dypdykk og en re-energiesering av rotchakraet gjennom 4 ulike temaer og dansereiser. Hver dansereise og tema innledes med meditasjon, så dans og til slutt refleksjonsøvelser eller mandalart, for å fordype den indre opplevelsen.

En ferd gjennom rotchakraets ulike aspekter, som gir innsikt, et stødigere fundament og ny energi.

Kan kjøres som hel dag, 2 x 3 timer

 eller 4 x 2t.

Pris: 
2x3,5t = 800,-
4x2t = 1200,-
for hele reisen

Facebook+Icon+Image.jpg

Journeying

Dette er en fordypet reise inn i hver av chakraene. En deilig mulighet til virkelig å komme inn i kontakt og få beveget på ting i det indre.

Disse kveldene tilbys som åpne kvelder, der man kan velge å være med på en, noen eller alle.

Tilbys som månedlige kvelder.

7 enkelt kvelder a 2,5 timer

Pris: 300, pr kveld

Under her kan du se og oppleve en Chakradance klasse guidet av Natalie Southgate, grunnleggeren av Chakradance. Når du kommer på mine klasser eller onlinekurs, vil guidingen være på norsk, gjort av meg. 

bottom of page